Sticky wings med bourbon glaze 260g
Kyllingvinger med krydder og bourbon glaze. Kyllingvinger stekes i ovn på 200ºC i 13-15 minutter
Kyllingvinger med krydder og bourbon glaze. Kyllingvinger stekes i ovn på 200ºC i 13-15 minutter
VINGEKLUBBER
Til 100 g ferdigvare er anvendt: 107 g vingeklubber av kylling* med skinn, maltodekstrin, salt, paprika, løk, gurkemeie, koriander, fennikel, spisskummen, svart pepper, bukkehornkløver, kajennepepper, hvitløk, løpstikke, karve, chilipepper, aromaer, gjærekstrakt, fermentert dekstrose, druesukker, maltose, sukker, surhetsregulerendemiddel (E 330).
BOURBON GLAZE DIP
Brunt sukker, løk, eplecidereddik (konserveringsmiddel(kaliumdisulfitt)), soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), sitronskall, hvitløkspuré (hvitløk, salt, konserveringsmiddel (sitronsyre)), konsentrert sitronjuice, rapsolje, tabasco (eddik, rød chilipepper, salt), storfekraft (storfeekstrakt, salt), fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), aroma, cayennepepper.
*Opprinnelse: Norge.
Sulfitt, soya, hvete