Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
Kategori

Nuggets & wedges 270g

Nuggets og potetbåter med dip av majones og ketchup.

Stekes i ovn på 210 °C i 14 minutter. Vend nuggets og potetbåter etter 7 minutter for sprø overflate.

Nuggets & wedges

Næringsinnhold

Pr. 100g
Nuggets / potetbåter / majo & ketchup dip
Energi
926 kj/223 kcal / 581 kj/138 kcal / 1609 kj/390 kcal
Fett
16g / 3.65g / 37g
- Mettede fettsyrer
3.6g / 0.22g / 2.4g
- Enumettede fettsyrer
- Flerumettede fettsyrer
Karbohydrater
10g / 23g / 12g
- Sukkerarter
<0.5g / 0.51g / 9.7g
Kostfiber
Protein
12g / 1.8g / 1.4 g
Salt
1.7g / 0.05g / 2.1g

Ingredienser

POTETBÅTER (130 g)
Potet, rapsolje, stabilisator (difosfat), druesukker.

KYLLING NUGGETS (110 g)
Lårkjøtt av kylling uten skinn* (53 %), kyllingskinn* (13 %), vann, rapsolje, kikertmel, potetstivelse, rismel, maismel, salt, stabilisatorer (E 451, E 450, E 415), maisstivelse, hvit pepper, hevemidler (E 450, E 500), antioksidant (E 392), tørket løk, hvitløkekstrakt, pepperekstrakt, tørket glukosesirup, løkaroma, kyllingfett, dekstrose.


*Opprinnelse: Norge.

MAJO & KETCHUP DIP (30 g)
Ketchup 49 % (tomatpuré, sukker, eddik, salt, konserveringsmiddel (E 211, E 202), krydderekstrakt), majones 49 % (rapsolje, vann, eggeplomme, eddik, sukker, salt, fortykningsmiddel (E 412, E 415), konserveringsmiddel (E 202, E 211), surhetsregulerende middel (E 330), aroma, antioksidant (E 385), fargestoff (E 160a)), eplecider eddik (konserveringsmiddel (E 224)), salt, pepper, konserveringsmiddel (E 202, E 211).

Allergener

Egg