Høsten 2021 åpnet vi slakteri og foredlingsanlegget vårt på Orkanger i Orkland kommune. Anlegget er 35 000 m2. Her foredler vi mellom 55 000 - 65 000 kyllinger hver dag. Kyllingene blir skånsomt tatt imot på morgenen, og sendes ferdig pakket til butikk samme ettermiddag.
Slakteriet og foredlingsanlegget er bygd for å redusere eget energibruk, med et energikonsept som er basert på ideen om å tenke større enn oss selv. Anlegget benytter 100 prosent fornybar energi, har solceller på taket, henter overskuddsvarme fra Elkem Thamshavn, og bruker sjøvann fra Orkdalsfjorden til kjøling. Fabrikken har en energisentral med kapasitet til å dele fornybar energi med andre industriaktører i området, og har etablert en egen tank for termisk lagring av overskuddsvarme.
Her har vi også et visningssenter med plass til 250 besøkende. I 2022 tok vi imot over 2000 gjester fra blant annet barnehager, skoler, utdanningsinstitusjoner, næringsliv, forskningsinstitutt og politiske partier. Alle som ønsker å lære om bærekraftig og innovativ matproduksjon er velkommen til oss. Vi kaller det å sette vindu på verdikjeden.