Norsk Kylling får KLFs hederspris 2023
.png?ts=638215440485611788)
På KLFs landsmøte 1. juni ble Norsk Kylling sitt arbeid med bærekraftig innovasjon og dyrevelferd anerkjent med hedersprisen Kjøttøksa.
Norsk Kylling får hedersprisen fordi vi har hatt en positiv utvikling i omsetning, innovasjonstakt og arbeidsmiljø.
– Vi er utrolig glade for utmerkelsen og at arbeidet vi gjør på bærekraft og dyrevelferd blir lagt merke til. Det gir oss enda mer motivasjon til å utvikle Norsk Kylling AS videre mot vår visjon om å bli verdens beste næringsmiddelverdikjede, sier Hilde Talseth, direktør for bærekraftig innovasjon i Norsk Kylling.
Et godt forbilde
Juryens begrunnelse er at Norsk Kylling står i fremste rekke når det gjelder kvalitet og innovasjonstakt, og at selskapet er gode på representasjon i bransjeorganisasjonen og ikke minst god til å bygge gode kunderelasjoner.
– De siste to årene har Norsk Kylling ekspandert omsetningsmessig og gjort store tekniske fremskritt. KLF mener selskapet er et godt eksempel på at det er mulig å oppnå stor framgang gjennom målrettet og forpliktende samarbeid med aktører på dagligvaresiden. Norsk Kylling viser at det er lønnsomt å jobbe ansvarlig, og setter et positivt fotavtrykk med arbeidet de gjør på dyrevelferd, kvalitet, bærekraft og miljø, sier Per Arne Sleipnes i KLF.
Prisen ble delt ut på KLFs landsmøte 1. juni 2023
Om KLF og hedersprisen
Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) ble stiftet i 1910 og er en interesse- og bransjeorganisasjon som representerer den privateide, frittstående delen av kjøtt-, egg- og fjørfebransjen i Norge. Organisasjonen har per 2020 rundt 140 medlemsbedrifter fordelt på rundt 150 anlegg.
Norsk Kylling har vært medlem i KLF siden 2007.
KLFs hederspris går til en kjøttbedrift som har utmerket seg i positiv retning de siste to årene, i alt fra økonomisk utvikling, innovasjonstakt og ikke minst som trygg arbeidsplass for sine ansatte. Hedersprisen ble delt ut for første gang i 1991, og deles nå ut annethvert år.