Mandag - Fredag : 07:30 - 15:00

Hvor finner jeg Norsk Kylling sine produkter?

Alle Norsk Kyllings produkter finner du i REMA 1000-butikker over hele landet.

Hvor finner jeg oppskrifter med kylling?

Disse finner du på Rema.no. Der finner du forslag til ukesmenyer og mange gode oppskrifter, både til hverdag og fest.

Det er noe feil med produktet jeg har kjøpt, hvem kan jeg kontakte?

Fyll ut informasjon om hva som er feil med produktet i forbrukerkontaktskjema på nettsiden vår http://www.norsk-kylling.no/forbrukerkontakt/ eller ta kontakt med vår kvalitetsavdeling på mail: kvalitet@norsk-kylling.no. Dersom du sender mail til kvalitetavdelingen, må du huske å fyll ut din kontaktinformasjon, beskrivelse av feil, ID-kode, produktnavn og holdbarhetsdato på pakken det er feil med. Vi ønsker også å få tilsendt bilder av produktet.

Hva er narasin, og hvorfor bruker vi ikke det i kyllingen lenger?

Narasin er et godkjent middel mot parasitter som bidrar til at kyllingene holder seg friske. Fordi narasin også har effekt mot noen bakterier har det blitt diskutert om stoffet kan bidra til antibiotika-resistens. Norsk Kylling startet utfasingen av narasin i 2015, og har i dag 100% narasinfri produksjon.

Pakken lukter rart når jeg åpner den, men kyllingen lukter greit, er den trygg å spise?

Kylling pakkes i beskyttende atmosfære for å bevare holdbarheten på produktet. Denne gassen kan lukte litt når man åpner pakken, men etter en stund skal kyllingen lukte nøytralt. Du kan trygt spise den.

Jeg fant et bein i fileten, er den trygg å spise?

Vi kan dessverre ikke garantere at det aldri kan forekomme bein i produktene våre, selv om dette er noe vi selvfølgelig etterstreber. Fjern beinet og du kan trygt spise fileten.

Hvordan varmebehandler jeg kylling?

For å beskytte deg mot uønskede bakterier i fjørfe er det viktig å: Varmebehandle kjøttet godt, slik at bakteriene drepes. Kjernetemperatur: minst 70 grader. Kjøttet skal være gjennomstekt/gjennomkokt. Husk god hygiene når du håndterer rått fjørfekjøtt. Vask hendene før og etter du håndterer kjøtt. Bruk rene redskaper og kluter. Bruk egne redskap/skjærefjøl/fat til rått kjøtt, husk grundig vask etter bruk! Hold rå og tillaget mat atskilt. Ikke bruk samme redskap til salat og annen mat, som du bruker på kjøtt.

Jeg er leverandør, hvem kan jeg kontakte vedrørende den nye fabrikken?

Kontakt vårt sentralbord på telefon 72 43 05 00, eller send en mail til sentralbord@norsk-kylling.no

Hva lurer du på?