Mandag - Fredag : 07:30 - 15:00

Norsk Kylling ble i 2016 kåret til årets leverandør av kjøpmenn i REMA 1000. Kåringen av årets leverandør er en konkurranse blant leverandørene i REMA Industrier. Den gjeve utmerkelsen var det ledergruppen i Norsk Kylling som fikk æren av å ta imot under REMA sitt riksmøte i Stavanger 17.august 2017.

I begrunnelsen for kåringen heter det:

Leverandøren er fremtidsrettet og planlegger et nytt og toppmoderne slakteri og foredlingsanlegg for kylling. Sammen med ambisiøse bønder arbeides det kontinuerlig med å bedre dyrevelferden i hvert enkelt ledd i verdikjeden, blant annet ved å fase ut bruken av narasin i 2015, og å samarbeide med Dyrevernsalliansen.

– Med dyktige ansatte og stor satsning på innovasjon har Norsk Kylling tatt store skritt fremover de siste årene, sier Ole Robert Reitan, administrerende direktør i REMA 1000.

Administrerende direktør Kjell Stokbakken i Norsk Kylling er også strålende fornøyd og roser jobben som gjøres i organisasjonen.

– Vi har 340 fantastiske medarbeidere, det motiverer enormt. Vi er glad og stolte – og skal bli enda bedre, sier Stokbakken.

Premien på 100 000 kroner ga Norsk Kylling til tre veldedige formål. Lag og organisasjoner ble gjennom media forespurt om å komme med søknader til gode formål, og Liøya Barnehage på Støren, Midtre Gauldal Frivilligsentral og Støren Skolekorps fikk tildelt prispengene etter vurderinger av en ansattjury ved Norsk Kylling.

(Øverste rekke: Klara Steinvik, Gøril Kvernmo, Hilde Talseth, Arild Enmo, Ole Robert Reitan, Kjell Stokbakken, Morten Gabrielsen. Nederste rekke: Anita Stjernen, Kari Mette Busklein, Terje Sjåvik, Merete Forseth og Gisle Ranum. )


Tags: ,